Ναπολεόνι: «Πεντάδα, Κύπελλο και ακόμα παραπάνω»

Ναπολεόνι: «Πεντάδα, Κύπελλο και ακόμα παραπάνω»

Μάκης Σταθάτος
Ναπολεόνι: «Πεντάδα, Κύπελλο και ακόμα παραπάνω»

bet365

Ο Στέφανο Ναπολεόνι μίλησε στο gazzetta.gr και τόνισε πως οι στόχοι του Ατρομήτου δεν αλλάζουν, που είναι η 5άδα, το Κύπελλο και να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής σ' ένα παιχνίδι που τα γκολ έπεφταν... βροχή. Ο λόγος για τον Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του χατ τρικ στην εν Ελλάδι καριέρα του και οδήγησε τον Ατρόμητο στη νίκη με 4-3 επί του Αστέρα πετυχαίνοντας και ένα απίστευτο γκολ με κεφαλιά στο 55'.

Ο Ιταλός τόνισε, μιλώντας στο gazzetta.gr, πως ήταν κάτι που το ήθελε πολύ, αλλά και ότι οι στόχοι του Ατρομήτου δεν αλλάζουν, παρά το κακό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα, έθεσε ως στόχο την 5άδα, το Κύπελλο και να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα ο σύλλογος του Περιστερίου.

Νίκη για τον Ατρόμητο, απίστευτο γκολ, χατ τρικ, ήρθαν όλα μαζί. Το περίμενες αυτό το αποτέλεσμα;

Δεν το περίμενα, απλά το ήθελα πολύ το χατ τρικ. Μαζεύτηκαν όλα μαζί και αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Πήραμε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς και αυτό είναι το πιο σημαντικό για την ομάδα.

Έχει αλλάξει τώρα το κακό κλίμα στην ομάδα, μετά τις κακές εμφανίσεις; Θα έρθουν καλύτερες μέρες; Σε τι οφειλόταν η κακή εικόνα που βγάζατε;

Πιστεύω ότι η ομάδα ξέρει τι μπορεί να κάνει. Δεν είναι ότι ο Ατρόμητος ξέχασε να παίζει μπάλα, αλλά δεν ήμασταν τυχεροί για να έρθει το αποτέλεσμα. Μας έλειπε αυτό για να μας δώσει ψυχολογία και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε.

Ο στόχος είναι και φέτος η 5άδα και το Κύπελλο;

Και παραπάνω. Εμείς θέλουμε κάθε φορά να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Φέτος οι στόχοι μας δεν αλλάζουν. Δεν ξεκινήσαμε καλά, αλλά θα είμαστε εκεί που πρέπει.

Τώρα υπάρχει η διακοπή, πιστεύεις θα ωφελήσει;

Σίγουρα θα βοηθήσει. Έχουμε τώρα δυο βδομάδες. Θα ξεκουραστούμε, θα δουλέψουμε σκληρά για να κρατήσουμε αυτόν τον ρυθμό που είχαμε σήμερα στο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα