Αγουέρο: «Στην Σίτι μέχρι να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αγουέρο: «Στην Σίτι μέχρι να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Αγουέρο: «Στην Σίτι μέχρι να πάρουμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

bet365

Να μείνει για πολλά χρόνια στην Σίτι, θέλει ο Αγουέρο, με τον Αργεντινό να ονειρεύεται την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Όχι μόνο θα εξαντλήσω το συμβόλαιό μου στην Σίτι, αλλά θα μείνω ακόμα πιο πολύ», δήλωσε στην Daily Mail ο Αγουέρο, που δεν άφησε κανένα ερωτηματικό σχετικά με τις βλέψεις του για το μέλλον. Μάλιστα, όπως τόνισε «θα μείνω εδώ, μέχρι να κατακτήσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ».

Στην συνέχεια, ο Αργεντινός σταρ προσπάθησε να βάλει... ασπίδα προστασίας στον προπονητή του, λέγοντας πως «είναι πολύ εύκολο να κατηγορήσεις αυτόν που είναι στο τιμόνι της ομάδας, για όλα τα κακώς κείμενα, όμως δεν είναι πάντα έτσι. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όπου δεν αποδώσαμε καλά σαν ομάδα, έχουμε όλοι την δική μας ευθύνη».

Όσο για τις πιθανότητες πρόκρισης, ο Αγουέρο εξέφρασε την αισιοδοξία του πως, ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, όμως, ακόμα κι αν δεν έρθειαυτή, όπως είπε χαρακτηριστικά, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. «Δεν βλέπουμε την πραγματική Σίτι, αλλά ελπίζω στα δύο τελευταία ματς, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο και να φτάσουμε στην πρόκριση. Αν δε γίνει αυτό, θα είναι η χειρότερη Ευρωπαϊκή παρουσία της Σίτι, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο».

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα