Mε τον Μπεργκ οδηγό...

Γιώργος Βροντάκης
Mε τον Μπεργκ οδηγό...

bet365

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί στη Λεωφόρο την Αϊντχόφεν (20:00, ΝS2) με τον Μπεργκ στη βασική 11άδα και τη νίκη να είναι μονόδρομος.

Οι πράσινοι μόνο με νίκη έχουν ελπίδες πρόκρισης και αυτή θα επιδιώξουν. Ο Γιάννης Αναστασίου δεν αποκλείεται να κάνει κάποια έκπληξη στην 11άδα ώστε να πιάσει απροετοίμαστη την PSV.

Ο Στιλ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σίλντενφελντ, Μέντες. Δεξί μπακ θα είναι ο Τριανταφυλλόπουλος και αριστερό ο Νάνο.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Λαγός και Μπούι, ενώ πίσω από τον φορ Μπεργκ θα κινούνται ο Ατζαγκούν με τον Πράνιτς. Πάντως, θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Καρέλης.

Από την άλλη πλευρά, ο Φιλίπ Κοκού αναμένεται να παρατάξει την Αϊντχόφεν με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ζουτ, με τους Αρίας, Ρέκικ, Ισιμά-Μερέν και Βίλεμς να αποτελούν την τετράδα. Μοναδικό αμυντικό χαφ θα είναι ο Χέντριξ, δεξιά του ο Γκουαρδάδο και αριστερά του ο Βινάλντουμ. Στην επίθεση δεξί «φτερό» ο Νάρσινγκ, αριστερό ο Ντεπάι και στην κορυφή ο Ντε Γιόνγκ.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα