Οι Σκωτσέζοι έμαθαν από το Gazzetta για Ντάλας!

Γιώργος Φραδελάκης
Οι Σκωτσέζοι έμαθαν από το Gazzetta για Ντάλας!

bet365

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του Χιου Ντάλας στο gazzetta.gr υποψίασαν και τους Σκωτσέζους, που ασχολήθηκαν με τα πεπραγμένα του συμπατριώτη τους στην Ελλάδα.

Ο Σκωτσέζος αρχιδιαιτητής μίλησε τη Δευτέρα αποκλειστικά στο gazzeta.gr (δείτε εδώ), με τις δηλώσεις του να προκαλούν αίσθηση και στην πατρίδα του. Οι τελευταίες διαιτησίες άλλωστε στη Σούπερ Λιγκ έχουν φέρει στο στόχαστρο και τον ίδιο, που ανέλαβε το καλοκαίρι να φέρει την... κάθαρση στον χώρο, αντ' αυτού όμως μόνο θετικό δεν χαρακτηρίζεται το πρόσημο της μέχρι στιγμής παρουσίας του.

Συγκεκριμένα ο Χιου Ντάλας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "Γνωρίζει τι συμβαίνει στην Ελλάδα", δηλώσεις που αναπαράχθηκαν από τη γνωστή "heraldscotland", όπου γίνεται επίσης λόγος για το "αμφισβητούμενο πέναλτι" του Μήτρογλου στο ντέρμπι, αλλά και το "αμφισβητούμενο φάουλ" από το οποίο προήλθε το μοναδικό γκολ, ενώ δεν ξεχνούν οι Σκωτσέζοι και τον άλλοτε άσο της Ρέιντζερς -και νυν τεχνικό του ΟΦΗ- Τζενάρο Γκατούζο, σημειώνοντας πως: "Τουλάχιστον θα έχει ένα γνωστό του πρόσωπο για να διαμαρτυθεί για τις αποφάσεις εναντίον της ομάδας του".

Σε άλλο σημείο του το άρθρο επισημαίνει: «Η ελπίδα ήταν ότι με τον διορισμό ενός ξένου για την επιλογή και αξιολόγηση των διαιτητών, το ελληνικό ποδόσφαιρο θα ήταν σε θέση να απαλλαχθεί οριστικά από τις καταγγελίες για διαφθορά και στημένα παιχνίδια που το μαστίζουν τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο, υπάρχουν οι φόβοι πως είναι πρόκληση υπερβολικά μεγάλη για μόνο ένα άτομο σε ένα πρωτάθλημα όπου ο ισχυρός και οι πλούσιοι κρατούν την εξουσία».

 

Τελευταία Νέα