Παπαδόπουλος: «Έκπληξη για όλους μας η Βέροια»

Παπαδόπουλος: «Έκπληξη για όλους μας η Βέροια»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Έκπληξη για όλους μας η Βέροια»

bet365

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τονίζει ότι θα είναι πολύ δύσκολο το έργο του ΠΑΟΚ κόντρα στη Βέροια, χαρακτηρίζοντας έκπληξη για όλους την πορεία της. Τι είπε ο Μπεν...

Μάχη... κορυφής σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Τούμπας, με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ να υποδέχεται τη 2η και μεγάλη φετινή έκπληξη, Βέροια. Ο “Παπ” επισημαίνει το δύσκολο έργο που θα έχουν οι Θεσσαλονικείς”, σημειώνοντας ότι θα πρέπει να δώσει συνέχεια στις δυνατές εμφανίσεις ο Δικέφαλος.

«Πρόκειται για μία πολύ δύσκολη ομάδα, με καλή πορεία στο πρωτάθλημα, που αποτελεί έκπληξη για όλους μας», ανέφερε αρχικά ο Παπαδόπουλος στη “Real News” και πρόσθεσε:

«Ως έναν βαθμό βέβαια εκμεταλλεύτηκε το ευνοϊκό της πρόγραμμα, χωρίς ωστόσο να σημαίνει αυτό ότι δεν παραμένει δύσκολος αντίπαλος. Εμείς πρέπει να συνεχίσουμε τις δυνατές μας εμφανίσεις στο πρωτάθλημα, σε ένα παιχνίδι που μόνο εύκολο δεν θα είναι. Σε κάθε αγώνα πρέπει να προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο και να τρέχουμε πολύ. Πιστεύω πως αν τρέξουμε και σήμερα όσο συνήθως, θα νικήσουμε».

Μπεν: «Δεν είναι τυχαίο το ξεκίνημά μας»

Από την πλευρά του ο Μπεν δήλωσε για τη φετινή πορεία της “Βασίλισσας του Βορρά” και το αποψινό ματς: «Θα είναι τελείως διαφορετικός ο φετινός αγώνας», είπε αρχικά αναφορικά με το γεγονός πως πέρυσι έχασε η Βέροια με 4-1 και συνέχισε:

«Έχουν αλλάξει πολλά στην ομάδα μας -διοίκηση,μ προπονητής, παίκτες- και θεωρώ ότι το θετικό μας ξεκίνημα στο πρωτάθλημα δεν είναι τυχαίο. Ακόμα και ε τον Λεβαδειακό, που δεν αποδώσαμε αυτά που μπορούμε, καταφέραμε να νικήσουμε. Διαπιστώνω ότι υπάρχει βάθος στην ομάδα. Σωστή χημεία μεταξύ μας και προβλέπω πως θα γίνει ενδιαφέρον και αμφίρροπο παιχνίδι. Σίγουρα ο αντίπαλος είναι δυνατός και παίζει στην έδρα του, όμως νιώθουμε όλα τα παιδιά καλά και πιστεύουμε πολύ στον εαυτό μας και στις δυνατότητές μας. Αν παίξουμε όπως πρέπει και συγκεντρωμένα, ασφαλώς και μπορούμε να φύγουμε με το κεφάλι ψηλά από το γήπεδο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα