Τα γκολ του Σαββάτου στη Σούπερ Λιγκ (vids)

Gazzetta team
Τα γκολ του Σαββάτου στη Σούπερ Λιγκ (vids)

bet365

Ο Λεβαδειακός πήρε μεγάλη ανάσα κόντρα στον Πανιώνιο, ο Εργοτέλης έμεινε όρθιος στο Περιστέρι, ενώ με βαθμό έφυγε και η Καλλονή από τα Γιάννινα. Δείτε όλα τα γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στη Σούπερ Λιγκ.

Με τρεις αναμετρήσεις ξεκίνησε η 8η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, με τον Λεβαδειακό να σημειώνει τη μοναδική νίκη. Οι Βοιωτοί έκαναν... σεφτέ στην έδρα τους φέτος, με το 1-0 επί του Πανιωνίου στο 89' από το γκολ του Γιακουμάκη και πήραν πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα.

Με σπουδαίο βαθμό από το Περιστέρι αποχώρησε ο Εργοτέλης, που αν και βρέθηκε να χάνει από το 51' με το τέρμα του Λαζαρίδη, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Χαλκιαδάκη στο 78', ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 1-1, για το δεύτερο εκτός έδρας θετικό αποτέλεσμα των Κρητικών φέτος. Χωρίς νικητή έληξε και το παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της αγωνιστικής, με τους ΠΑΣ και Καλλονή να έρχονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα, παρ' ό,τι οι Γιαννιώτες αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες από το 51', λόγω της αποβολής του Λίλα.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ των αγώνων:

ΠΑΣ-Καλλονή 0-0
Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-0
Ατρόμητος-Εργοτέλης 1-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα