Ξεμούδιασμα Άρη

Ξεμούδιασμα Άρη

Gazzetta team
Ξεμούδιασμα Άρη

bet365

Ένα εύκολο απόγευμα είχε στο «Βικελίδης» ο Άρης κερδίζοντας την Καστοριά με 4-1 περνώντας στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Χειροκροτήθηκαν οι παίκτες των Σίτσα και Μπουγιουκλή για το χορταστικό θέμα και τα πολλά γκολ.

Με τέσσερα γκολ των Προβατίδη, Καπνίδη, Σουνά και Χιντασέλι ο Άρης κέρδισε την Καστοριά 4-1, το γκολ των φιλοξενούμενων ο Καραθάνας για το θεσμό του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής. Οι Θεσσαλονικείς ήταν πιο αποτελεσματικοί στο δεύτερο ημίχρονο όπου και πέτυχαν τα τρία γκολ τις αναμέτρησης, ενώ είχαν τις ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ. Οι «γουναράδες» που ήταν αμφίβολο αν θα κατέβουν στο παιχνίδι λόγω οικονομικών προβλημάτων ο μοναδικός που διεσώθη ήταν ο τερματοφύλακας της ομάδας Κοκκινίδης.

Το τεχνικό δίδυμο του Άρη Σίτσας και Μπουγιουκλής στο σημερινό παιχνίδι έκανε κάποιες αλλαγές τόσο στο σχήμα της ομάδας 4-2-3-1, όσο και στα πρόσωπα. Οι γηπεδούχοι από το ξεκίνημα του αγώνα προσπάθησαν να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρόκριση όμως έδειχναν να υστερούν στην τελική προσπάθεια, αλλά και να σταματούν στον Κοκκινίδη.
Στο 6ο λεπτό το ένα-δύο από τους Πόι και Σουνά, έφερε τον Καπνίδη σε θέση βολής όπου εξ’ επαφής δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κοκκινίδη που μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια.

Στο 25΄ ο Πόι από τα αριστερά με ωραία προσπάθεια πέρασε τον Κοκκινίδη που γύρισε την μπάλα στην καρδιά της άμυνας της Καστορίας με τον Καπνίδης να μην μπορεί να την στείλει σε κενή εστία στα δίχτυα. Αυτή την φορά δημιουργός της τελευταίας φάσης του Άρη στο πρώτο ημίχρονο ήταν ο Καπνίδης. Ο φορ των «κίτρινων» αφού χόρεψε την αντίπαλη άμυνα, έδωσε στο Προβατίδη. Σουτ του τελευταίου,ο Πόι πήρε το ριμπάουντ αλλά η κεφαλιά του πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο σημειωθήκαν πέντε γκολ με τον Άρη να είναι καταιγιστικς. Μόλις στο τρίτο λεπτό της επανάληψης οι γηπεδούχοι πέτυχαν γκολ με τον Προβατίδη, ενώ στην ίδια φάση είχε δοκάρι ο Πόι. Στο 56’ είχαμε ένα εντυπωσιακό γκολ με τον Καπνίδη να το πετυχαίνει με ανάποδο ψαλιδάκι.

Το 3-0 σημειώθηκε στο 80’ με τον Σουνά να κάνει ένα δυνατό σουτ στέλνοντας την μπα΄λα στα δίχτυα με τον Κοκκινίδη να μη μπορεί να αντιδράσει. Ο Άρης πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Χιντασέλι μετά από ατομική προσπάθεια και αφού άδειασε δύο αντίπαλους αμυντικούς. Η Καστοριά πέτυχε το γκολ, της τιμής στις καθυστερήσεις του αγώνα με τον Καρατζιοβαλή και τους αμυντικούς να κάνουν το λάθος και τον Καραθάνα να μειώνει σε 4-1.

Άρης (Μπουγιουκλή-Σίτσα): Kαρατζιοβαλής, Λιόλιος, Γιαννίτσης, Φερνάντες, Ψυχογιός, Γκόλιας, Προβατίδης, Σουνάς, Σταυρόπουλος, Πόι, Καπνίδης.

Καστοριάς: Kοκκινίδης, Χριστοφορίδης, Σπανός, Μπαϊραχτάρης, Παπαδόπουλος, Γεωργιάδης, Ντάμζι, Φράγκος, Γανόλης, Γιαννουλίδης, Καραθάνας.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ Τελευταία Νέα