Στην Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης

Gazzetta team
Στην Θεσσαλονίκη ο Σαββίδης

bet365

Στην Θεσσαλονίκη έφτασε το Σάββατο ο Ιβάν Σαββίδης, που θα δώσει το «παρών» στο ματς με τον Ατρόμητο, ενώ αναμένεται να έχει και τετ - α - τετ με τον Δήμαρχο Θέρμης μέσα στην εβδομάδα.

Το παρόν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, αναμένεται να δώσει ο Ιβάν Σαββίδης, καθώς ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου του Βορρά» έφτασε στην Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα παραμείνει για μία εβδομάδα, προκειμένου να έχει τετ α τετ συνάντηση με τον Δήμαρχο Θέρμης, Θόδωρο Παπαδόπουλο, προκειμένου να αναλύσει τις προθέσεις και το πλάνο για το νέο αθλητικό κέντρο που θέλει να κατασκευάσει στην περιοχή.

Τέλος, αναμένεται να έχει σειρά επαφών με τους στενούς συνεργάτες του, προκειμένου να τον ενημερώσουν για όλες τις εξελίξεις στο κομμάτι των χρεών, ενώ δεδομένο θεωρείται πως θα βρεθεί στην |Τούμπα και για το ματς με την Φιορεντίνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα