Ο Σίλντενφελντ... εκνεύρισε τον Κόβατς!

Gazzetta team
Ο Σίλντενφελντ... εκνεύρισε τον Κόβατς!

bet365

Ο Νίκο Κόβατς άφησε εκτός αποστολής της Κροατίας τον Γκόρντον Σίλντενφελντ και όταν ρωτήθηκε γι' αυτή τη κίνηση έδειξε να εκνευρίζεται.

Μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Κροατίας, ωστόσο κατάφερε να... νευριάσει τον Νίκο Κόβατς. Ο λόγος για τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού έμεινε εκτός Κροατίας και όταν στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Νίκο Κόβατς ρωτήθηκε γι' αυτή τη κίνηση, απάντησε εκνευρισμένος πως πρέπει να υπάρχει προσοχή σε όσους είναι στην Εθνική και όχι σε όσους λείπουν.

«Η πολλή συζήτηση για αυτούς οι οποίοι δεν είναι εδώ δεν αξίζει σε όσους είναι εδώ. Ας μιλήσουμε για αυτούς. Έχουμε μπει στη διαδικασία της ανανέωσης και ο στόχος μας είναι να δώσουμε ευκαιρίες σε νεαρούς σε ηλικία, ώστε να ωριμάσουν μαζί με τους έμπειρους», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα