Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 0-1

Gazzetta team
Τότεναμ - Γουέστ Μπρομ 0-1

bet365

Σοκ στο Λονδίνο, η Γουέστ Μπρομ έβαλε πολύ δύσκολα στην Τότεναμ και... απέδρασε από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» με τεράστια νίκη 1-0.

Φαβορί στα... χαρτιά η Τότεναμ εντός έδρας, γιατί η Γουέστ Μπρομ ήταν εξαιρετική, εγκλώβισε τους γηπεδούχους και πήρε μεγάλο διπλό στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν». Η αντίπαλος του Αστέρα δεν κατάφερε να βρει ποτέ ρυθμό, τα βρήκε δύσκολα απέναντι στην αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων που είχαν κλείσει όλους τους χώρους της εστίας του Φούστερ. Ο Αντεμπαγιόρ δεν μπορούσε να πάρει... ανάσα, Λαμέλα, Έρικσεν ιδανικά κλεισμένοι και ευκαιρία... ούτε για δείγμα.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 31', με τον Ντοόυσον να μην μπορεί να σκοράρει από καλή θέση. Οι Λονδρέζοι απάντησαν στο 45', αλλά το σουτ του Έρικσεν έδιωξε ο Φόστερ. Η Τότεναμ μπήκε πιο δυνατά, ο Τσαντλί όμως σε καλή ευκαιρία δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Η Γουέστ Μπρομ είχε τον τρόπο και σε δύο λεπτά με Μπεραχίνιο, Γκάρτνερ έστειλε μηνύματα. Οαση για τους Λονδρέζους η ευκαιρία του Σολδάδο στο 71' και μετά... τέλος. Το σοκ ήρθε στο 74', ο Μπραντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μόρισον με κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-0 για τη Γουέστ Μπρομ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα