Ρατς: «Το ταξίδι του ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλο»

Ρατς: «Το ταξίδι του ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλο»

Gazzetta team
Ρατς: «Το ταξίδι του ΠΑΟΚ θα είναι μεγάλο»

bet365

Χαρούμενος για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ και τον τρόπο που τον υποδέχτηκαν δηλώνει ο Ράζβαν Ρατς, επισημαίνοντας ότι το ταξίδι του Δικεφάλου θα είναι... μακρύ τη φετινή σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τον τρόπο που με έχουν υποδεχτεί οι οπαδοί της ομάδας, αλλά και το ίδιο το κλαμπ», ανέφερε αρχικά στη «Real News» ο Ρουμάνος μέσος που έχει ξεχωρίσει με το... καλημέρα στους Θεσσαλονικείς και πρόσθεσε:

«Προσπαθώ σε κάθε παιχνίδι να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, ώστε να ανταποδώσω τη ζεστασιά που μου έχουν δείξει από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Τούμπα. Νομίζω ότι και ο κόσμος αντιλαμβάνεται την προσπάθεια που κάνω μέσα στο γήπεδο και την εκτιμά με τον καλύτερο τρόπο».

Συνεχίζοντας διεθνής μπακ επισημαίνει πως: «Είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και κανείς δεν μπορεί από τώρα να πει με σιγουριά που μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, δείχνουμε στο γήπεδο ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, ωστόσο σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Το ταξίδι στη φετινή σεζόν θα είναι μεγάλο και χρειάζεται υπομονή από όλους για να δούμε που τελικά θα φτάσουμε»

Όσο για το γεγονός ότι κόντρα στη Μινσκ συμπλήρωσε 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές: «Για μένα δεν αλλάζει τίποτα. Με το ίδιο πάθος που αγωνίστηκα στο πρώτο μου ευρωπαϊκό παιχνίδι αγωνίστηκα και στο 100ο και με το ίδιο πάθος θα συνεχίσω να αγωνίζομαι κάθε φορά που μπαίνω στο γήπεδο. Αυτό όμως που μετρά περισσότερο απ' όλα και τις επιδόσεις του κάθε ποδοσφαιριστή είναι η ίδια η ομάδα. Κι εγώ από την πλευρά μου κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθώ να παίρνει τις νίκες σε κάθε αγώνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα