Δερμιτζάκης: «Να βελτιωθούμε άμεσα»

Gazzetta team
Δερμιτζάκης: «Να βελτιωθούμε άμεσα»

bet365

Σαν... μάθημα αντιμετωπίζει την ήττα από τον Πλατανιά ο τεχνικός του Εργοτέλη, που τόνισε πως όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα.

Τουλάχιστον ένα βαθμό, θέλει ο Εργοτέλης, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μιλάει στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι με την Νίκη στον Βόλο, αλλά και την ήττα-μάθημα από τον Πλατανιά.

Αναλυτικά:

«Ήταν πολύ αρνητικό αποτέλεσμα για μας αυτό κόντρα στον Πλατανιά. Χάσαμε στην έδρα μας από μια ομάδα που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και φυσικά δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Ψάξαμε να βρούμε τις αιτίες για να βελτιωθούμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο.

Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Με οποιονδήποτε και να παίζουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προετοιμασμένοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Εντοπίσαμε τα λάθη που κάναμε που ήταν κραυγαλέα, είναι κάτι που κερδίσαμε από το ματς με τον Πλατανιά. Πρέπει να τα δουλέψουμε για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα και να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς κόντρα στη Νίκη Βόλου.

Η Νίκη επίσης δεν έχει βαθμούς. Είδα κάποια παιχνίδια, κάνει σοβαρή προσπάθεια. Επίσης θέλουν ένα αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει ψυχολογικά και αγωνιστικά. Είναι σοβαρή ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα