Ζησόπουλος: «Ούτε ο Μάνταλος κατάλαβε τι σφύριξε»

Gazzetta team
Ζησόπουλος: «Ούτε ο Μάνταλος κατάλαβε τι σφύριξε»

bet365

Ο Γιώργος Ζησόπουλος αναφέρθηκε στο ακυρωθέν γκολ του Αστέρα και τόνισε πως ούτε ο Μάνταλος κατάλαβε τι σφύριξε στη φάση του 44'.

Για τη φάση του 44' στο χθεσινό παιχνίδι της Νέας Σμύρνης φωνάζει ο Αστέρας, όπου ο Γιώργος Ζησόπουλος σκόραρε, αλλά ο Σταύρος Μάνταλος ακύρωσε το γκολ για επιθετικό φάουλ. Ο 30χρονος αμυντικός μέσος μίλησε για την εν λόγω φάση στον Αρκαδία 93.8 και τόνισε πως ούτε ο ίδιος ο Μάνταλος δεν κατάλαβε τι σφύριξε.

Ωστόσο, δεν έμεινε σ' αυτό το λάθος και αναφέρθηκε στους λόγους της κακής εμφάνισης και της ήττας. «Στην αρχή μου είπε ότι σφύριξε φάουλ σε μένα. Μετά σε συμπαίκτη μου. Μετά άλλαξε το όνομα του παίκτη. Ούτε ο ίδιος δεν κατάλαβε τι σφύριξε. Ας μην μείνουμε στη διαιτητική απόφαση, να κοιτάξουμε εμείς να βελτιωθούμε», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την ήττα: «Χάσαμε ένα ημίχρονο γιατί πιστεύω ότι στο πρώτο δεν ήμασταν τόσο κακοί. Δεν αξίζαμε να είμαστε πίσω στο σκορ με δύο τελικές από τον αντίπαλο. Είχαμε ευκαιρίες και βέβαια το γκολ που μας ακυρώθηκε. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Δεν ήμασταν αντάξιοι των απαιτήσεων».

Για τους λόγους της εμφάνισης: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχει η κακή ημέρα. Ίσως η διακοπή μάς έκανε να χάσουμε το ρυθμό μας. Γιατί στον προηγούμενο αγώνα με τον Λεβαδειακό είχαμε καλό ρυθμό και παίξαμε καλό ποδόσφαιρο.

Στη διακοπή πάντως ξεκουραστήκαμε, ηρεμήσαμε, δουλέψαμε πολύ καλά όλα τα παιδιά. Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά. Οι ίδιοι ποδοσφαιριστές έκαναν και τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Μόνο με τέτοια θα αλλάξει το κλίμα και με τα νέα παιδιά, που έχουν δώσει ποιότητα στην ομάδα».

Για το βαρύ πρόγραμμα: «Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει να κοιτάξουμε λίγο περισσότερο το πρωτάθλημα, γιατί μόνο αν μπούμε στα πλέι οφ θα παίξουμε και πάλι στην Ευρώπη και θα έχουμε τέτοιες σημαντικές στιγμές».

Για το ματς που ακολουθεί με την Μπεσίκτας: «Είναι τεράστια στιγμή για το σύλλογο. Δεν έχουμε να χάσουμε κάτι, μόνο να κερδίσουμε. Θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας και θα είμαστε συγκεντρωμένοι. Αυτό μπορούμε να υποσχεθούμε και στο τέλος θα δούμε τι καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα