«Σφαγή» για Φαλκάο με προβάδισμα Γιουνάιτεντ!

Μάκης Σταθάτος
Για την απόκτηση του Ρανταμέλ Φαλκάο κινείται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσιεύμα από την Κολομβία. Για συμφωνία γράφει η AS.Στο παιχνίδι, Σίτι, Αρσεναλ και Γιουβέντους.

Συγκεκριμένα μια δημοσιογράφος από την Κολομβία, η Σάρις Μπέλο, μία μέρα πριν από την λήξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου ισχυρίζεται ότι ο 28χρονος επιθετικός της Μονακό θα συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μπέλο, τονίζει ότι ο Φαλκάο, την Δευτέρα (1/9) θα βρεθεί στην Αγγλία για να περάσει από εξετάσεις και στην συνέχεια θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τη μεταγραφή να κοστίζει 65 εκατομμύρια ευρώ.

Δείτε το tweet της Μπέλο

Για την Γιουνάιτεντ γράφει και η ΑS που επικαλείται πληροφορίες της και αναφέρει τα 65 εκατομμύρια ευρώ ως κόστος της μεταγραφής και τον ίδιο να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο έναντι εννέα εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο. Μέχρι χθες, επικρατέστερη για τον Φαλκάο, φαινόταν η Μάντσεστερ Σίτι αλλά πλέον η συμπολίτισσα της κερδίζει την κούρσα και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, τον περιμένει λίαρ τζετ στο Μονακό για να ταξιδέψει στο Μάντσεστερ και να υπογράψει εντός της ημέρας. Πάντως και η Γιουβέντους είναι στο παιχνίδι για τον Κολομβιανό άσο, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο. Ενώ και την Αρσεναλ θέλουν τα αγγλικά ΜΜΕ να καταθέτει πρόταση για τον δανεισμό του από τη Μονακό.