Μπεν Σαμπάτ και... τέλος στη Κέρκυρα!

Νίκος Μαρούδας
Μπεν Σαμπάτ και... τέλος στη Κέρκυρα!

bet365

Ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταγραφή του Μπεν Σαμπάτ στη Κέρκυρα, με τον Ισραηλινό να μένει ελεύθερος την Πέμπτη από τον Πανθρακικό, και κάπως έτσι οι «Φαίακες» ολοκλήρωσαν την ενίσχυσή τους.

Την απόκτηση ακόμα ενός ποδοσφαιριστή ανακοίνωσε η Κέρκυρα. Οι «Φαίακες», απέκτησαν τον Μπεν Σαμπάτ που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό, για ένα χρόνο. Αυτή ήταν και η τελευταία μεταγραφή της Κέρκυρας για την φετινή μεταγραφική περίοδο, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει πάρει όσους ποδοσφαιριστές χρειαζόταν και πλέον μπορεί να δουλέψει με όλα τα... όπλα διαθέσιμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Asael Ben Shabat, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Η συμφωνία έχει διάρκεια ένα έτος.

Ο Ben Shabat γεννήθηκε στις 9/5/1988 στην Μπεέρ Τούβια του Ισραήλ και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Την καριέρα του την άρχισε στην Μακάμπι Νετάνια, στην α’ ομάδα της οποίας προωθήθηκε το 2006. Τη σεζόν 2008-’09 αγωνίστηκε στην Χάποελ Κφαρ Σαμπά (27/2), για να ακολουθήσει μια εξαιρετική πενταετία (2009-’14) στην Ραμάτ Χα Σαρόν, με την οποία μέτρησε 81 αγώνες και 5 γκολ μέχρι τον περασμένo Ιανουάριο, οπότε και «μετακόμισε» στον Πανθρακικό της Super League. Eξελισσόμενος σε βασική μονάδα του ως το τέλος του περσινού Πρωταθλήματος (11/1). Αν και το καλοκαίρι ανανέωσε με την ομάδα της Κομοτηνής (ενεργοποίηση οψιόν ενός έτους), προ ημερών έλυσε τη συνεργασία του, συνεχίζοντας, πλέον, την πορεία του στην Κέρκυρα. Ο παίκτης αναμένεται στην Κέρκυρα τη Δευτέρα, προκειμένου να ενσωματωθεί στις προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα