Έχει... μάτια μόνο για Αμπέντ!

Gazzetta team
Έχει... μάτια μόνο για Αμπέντ!

bet365

Διακαή πόθος του Αναστασίου, είναι ο Αμπέντ, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει μέχρι τέλους την Νιουκάστλ και να ελπίζει σε ανατροπή των δεδομένων.

Ανοιχτό, φαίνεται πως παραμένει το θέμα του Αμπέντ στον Παναθηναϊκό, αφού η... κάψα του Αναστασίου για τον 22χρονο είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να περιμένουν στο «τριφύλλι» μέχρι τελευταία στιγμή. Η Νιουκάστλ έχει στα χέρια της δύο «πράσινες» προτάσεις,λ μία για αγορά και μία για δανεισμό, με την δεύτερη να συγκεντρώνει περισσότερες ελπίδες.

Βέβαια, ούτε κι αυτό μοιάζει πολύ εύκολο, με τον παίκτη να μην πιέζει ιδιαίτερα την ομάδα του να τον παραχωρήσει, αφού βλέπει πως ο Πάντριου δεν τον έχει εκτός πλάνων. Μάλιστα, στην χτεσινή νίκη της Νιουκάστλ επί της Τζίλιγχαμ, ο Αλγερινός ήταν βασικός και αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, με τον Αγγλικό Τύπο, μάλιστα, να χαρακτηρίζει καλή την εμφάνισή του.

Όπως όλα δείχνουν, πάντως, οι Κυπελλούχοι Ελλάδος θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή την απάντηση της Νιουκάστλ, κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα στραφούν σε άλλη περίπτωση. Εκτός, βέβαια, αν πάρει οριστικά αρνητική απάντηση, κάτι που ίσως κάνει τον Παναθηναϊκό να προχωρήσει σε κάποια εναλλακτική, αν βέβαια προλάβει να βρει κάτι αξιόλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα