Περνά ιατρικά ο Σάμαρης

Περνά ιατρικά ο Σάμαρης

Περνά ιατρικά ο Σάμαρης

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος βρίσκεται στην Πορτογαλία και περνά ιατρικές εξετάσεις. 

«Εχει κλείσει ο Σάμαρης, με κάτι περισσότερο από εννέα εκατομμύρια ευρώ. Ο Σάμαρης έρχεται στη Λισαβώνα τις επόμενες ώρες...», έλεγαν από την πορτογαλική ομάδα το μεσημέρι, κάτι που σας μεταφέραμε πρώτοι από το gazzetta.gr. Ο διεθνής μέσος είναι στην Πορτογαλία, περνά ιατρικές εξετάσεις και αναμένεται τις επόμενες ώρες να ανακοινωθεί από τους «αετούς». Η Μπενφίκα έσπασε τα ταμεία της για να τον αποκτήσει, το κόστος θα φτάσει κοντά στα 10 εκατ. ευρώ και ο Σάμαρης θα γίνει μια από τις πιο δαπανηρές μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου. Μάλιστα, στο deal είναι πολύ πιθανό να υπάρχει και ποσοστό μεταπώλησης, κάτι που κάνει ακόμα πιο επιτυχημένο το deal των Πειραιωτών. 

Οσο για τον αντικαταστάτη του Σάμαρη, ο Μίτσελ είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν θα αποκτηθεί παίκτης, αν και ο Μπουχαλάκης με τις εξαιρετικές εμφανίσεις στα φιλικά έχει κερδίσει αρκετούς πόντους. Βέβαια, στην ερυθρόλευκη λίστα υπάρχουν αρκετά ονόματα και ανάμεσά τους ο Εσιέν, το όνομα του οποίου «έπαιξε» τους πρώτους δυο μηνες του καλοκαιριού. Ο μέσος της Μίλαν δεν θα έχει θέσει βασικού στους «Ροσονέρι», ενώ δεν έχει βρει ακόμα και τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Βέβαια, η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί...