Οριστικά στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

Νίκος Μαρούδας
Οριστικά στο ΟΑΚΑ το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός

bet365

Στο ΟΑΚΑ θα γίνει τελικά ο αγώνας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό, όπως ενημέρωσε η διοίκηση των Βοιωτών.

Σε ουδέτερη έδρα θα διεξαχθεί τελικά το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός την Κυριακή (21:30), με την ομάδα της Λιβαδειάς να ενημερώνει την Τετάρτη τους «πράσινους» για την οριστική διεξαγωγή του παιχνιδιού στο ΟΑΚΑ. Αυτό γίνεται γιατί η ομάδα της Βοιωτίας, βρίσκεται εδώ και καιρό σε κόντρα με τον Δήμο της Λιβαδειάς με θέμα το Δημοτικό Στάδιο που είναι και η έδρα του Λεβαδειακού.

Συγκεκριμένα, ο αρμόδιος οργανισμός του Δήμου ζητά νέα σύμβαση από τον Λεβαδειακό, κάτι που η ΠΑΕ για την ώρα δεν δέχεται και έτσι έπρεπε να αποφασιστεί που θα γίνει το παιχνίδι. Η απόφαση πάρθηκε και η έδρα του αγώνα θα είναι το ΟΑΚΑ, με τους φίλους του Παναθηναϊκού όπως είναι λογικό να ετοιμάζονται για βροντερό παρών, μιας και ουσιαστικά το «τριφύλλι»... βολεύεται από αυτή την αλλαγή!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα