Πάτησε Ελλάδα ο Αλφάρο (vids)

Πάτησε Ελλάδα ο Αλφάρο (vids)

Νίκος Μαρούδας
Πάτησε Ελλάδα ο Αλφάρο (vids)

bet365

Ανυπόμονος να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό κι έτοιμος να προσφέρει άμεσα δήλωσε ο Αλεχάντρο Αλφάρο, που έφτασε στη 1:30 τα μεσάνυχτα στην Αθήνα και το gazzetta.gr τον υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έφτασε το βράδυ Δευτέρας όπως αναμενόταν στην Αθήνα, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και τον μάνατζερ του στην Ελλάδα, Βασίλη Τσάρτα να τον υποδέχονται στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Ο Αλφάρο θα έχει ραντεβού στο ξενοδοχείο όπου θα μείνει, με τον Νίκο Νταμπίζα παρουσία και του Τσιάρτα κι αύριο το πρωί θα βρεθεί στο Κορωπί για να δει από κοντά τις εγκαταστάσεις των «πρασίνων», να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες κι αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις να υπογράψει το συμβόλαιό του.

«Είμαι χαρούμενος που όλα πήγαν κατ' ευχήν, ανυπομονώ να κάνω προπόνηση με τους νέους μου συμπαίκτες», ανέφερε στις πρώτες του δηλώσεις ο 27χρονος άσος, τονίζοντας πως είναι απολύτως έτοιμος να προφέρει:

«Έκανα διπλές προπονήσεις στην Ισπανία και θα είμαι στη διάθεσή του προπονητή μου για να παίξω όποτε το κρίνει απαραίτητο».

Σχετικά με το τι τον έπεισε να δεχτεί την πρόταση του Τριφυλλιού, ο Ισπανός είπε: «Θα έλεγα όλα. Βασικά ήθελα να φύγω από την Ισπανία και να έχω μία νέα εμπειρία, να παίξω σε μία ομάδα όπου θα διεκδικώ τίτλους».

Αναφορικά με το τι ξέρει για τον Παναθηναϊκό, δήλωσε: «Δεν είμαι ενημερωμένος για όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στην ομάδα, όμως ξέρω τον Παναθηναϊκό. Μίλησα με κάποιους φίλους μου και με τον Νάνο και μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα».

Για τη θέση που προτιμάει στο 4-4-2 του Παναθηναϊκού, ανέφερε: «Μου αρέσει περισσότερο ως επιτελικός μέσος, μπορώ να παίξω όμως και εσωτερικά ή εξτρέμ, αλλά θα αγωνιστώ εκεί που θα μου πει ο προπονητής».

Όσο για το μήνυμά του στον κόσμο του Τριφυλλιού: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Θέλω πολύ να φορέσω τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δεν θέλω να υποσχεθώ πολλά, αλλά θα κάνω τα πάντα για να είμαι στο επίπεδο που πρέπει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα