Λαμία - Λεβαδειακός 1-2

Gazzetta team
Λαμία - Λεβαδειακός 1-2

bet365

Φιλική νίκη για τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να επικρατούν εκτός έδρας της Λαμίας με 2-1.

Ένα ακόμα φιλικό πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη στη Λαμία με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Λεβαδειακό. Οι Βοιωτοί ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 2-1. Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Βούκσεβιτς με εκτέλεση πέναλτι, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος μετά από ανατροπή του από το Ρεπετσά.

Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους αντέδρασαν και αφού είδαν τους αντιπάλους τους να χάνουν ευκαιρίες, ισοφάρισαν με τον Φράγκο στο 58' ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Ντάλα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Τελικά οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που πήραν τη νίκη, με γκολ που πέτυχε ο Γιακουμάκης στο 85'.

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Πίντερ, Κώτσιος, Πρόγιτς, Ζίτο, Γκόμεζ, Θέος, Γουόρντεν, Βούκσεβιτς, Ορτέγκα.

Αγωνίστηκαν επίσης: Μοσχονάς, Μαχαίρας, Τόμας, Κονέ, Σκέμπης, Παππάς, Γιακουμάκης.

Λαμία: Γεωργίου, Ζουλιώτης, Ρεπετσά, Κωστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Φατιόν, Μουμίν, Φράγκος, Βασιλόγιαννης, Γιενκά, Νεόφυτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα