Παρουσιάσε Παπάζογλου ο Ατρόμητος

Παρουσιάσε Παπάζογλου ο Ατρόμητος

Νίκος Τσιώκος
Παρουσιάσε Παπάζογλου ο Ατρόμητος

bet365

Τον Θανάση Παπάζογλου παρουσίασε επίσημα ο Ατρόμητος, με τον 26χρονο φορ να τονίζει πως η σταθερότητα των Περιστεριωτών έπαιξε ρόλο για την επιλογή του.

Όπως είναι γνωστό από νωρίς το μεσημέρι, ο Θανάσης Παπάζογλου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ατρόμητο. Λίγες ώρες μετά οι Περιστεριώτες τον παρουσίασαν επίσημα, με τον 26χρονο φορ να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Εκεί τόνισε πως η σταθερότητα της ομάδας των δυτικών προαστίων ήταν ένας παράγοντας που έκρινε την επιλογή του και έθεσε τους στόχους του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Η ΠΑΕ Ατρόμητος βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να παρουσιάσει κι επίσημα το νέο μέλος της ποδοσφαιρικής μας «οικογένειας», τον επιθετικό Θανάση Παπάζογλου!

Ο Θανάσης Παπάζογλου που έχει γεννηθεί στις 30 Μαρτίου 1988 στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται στη καλύτερη φάση της ποδοσφαιρικής του καριέρας κι έχει «κληρονομιά» τα 20 γκολ που πέτυχε την τελευταία διετία με τη φανέλα του ΟΦΗ σε 65 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο «11».

«Παράγοντας η σταθερότητα»

Μετά την παρουσίασή του, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρομήτου για τη μεταγραφή του, αλλά και τον αποκλεισμό από τη Σαράγεβο.«Γνωρίζω ότι έρχομαι σε μια πολύ δύσκολη ημέρα για την ομάδα, έπειτα από τον αποκλεισμό της από την ΦΚ Σαράγεβο.

Οφείλουμε όμως να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας γιατί για να μπορεί ο Ατρόμητος να παίζει κάθε χρόνο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα πρέπει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτός θα είναι και φέτος ο στόχος μας.

Παρακολούθησα το χθεσινό ματς από την τηλεόραση και διαπίστωσα ότι οι φίλαθλοι παρά τον αποκλεισμό χειροκρότησαν και συμπαραστάθηκαν στους ποδοσφαιριστές δείχνοντας ότι αναγνωρίζουν όσα έχει πετύχει η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Εμείς από τη μεριά μας πρέπει να τους υποσχεθούμε πολλές χαρές και επιτυχίες στη νέα χρονιά.

Θεωρώ τον Ατρόμητο μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της χώρας και αυτό φαίνεται με τα αποτελέσματα και την σταθερότητα που τον διακρίνει. Ήταν άλλωστε ένας παράγοντας που επέλεξα να έρθω.

Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να συνεχίσει την πορεία της, να διεκδικήσω περισσότερα πράγματα και να βάλω όσο περισσότερα γκολ μπορώ γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Θέλω επίσης μέσα από τον Ατρόμητο να διακριθώ, όπως το έχουν και άλλοι παίκτες του στο παρελθόν, και να γίνω μέλος της Εθνικής Ομάδας που είναι στόχος κάθε ποδοσφαιριστή», ήταν τα λόγια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα