Διευθυντής ποδοσφαίρου ο Φύσσας στον Παναθηναϊκό!

Διευθυντής ποδοσφαίρου ο Φύσσας στον Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
Διευθυντής ποδοσφαίρου ο Φύσσας στον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Παναθηναϊκός ενισχύεται ακόμη περισσότερο σε ποδοσφαιρική σκέψη, καθώς ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει στο «τριφύλλι» στον ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου.

Ένας από τους αφανείς ήρωες των μεγάλων επιτυχίων της Εθνικής τα τελευταία χρόνια, ήταν αναμφισβήτητα ο Τάκης Φύσσας! Ο παλαίμαχος άσος διέπρεψε ως τιμ μάνατζερ της πρωταθλήτριας του 2004 αλλά με την έλευση του Κλαούντιο Ρανιέρι, η ΕΠΟ έκρινε πως δεν χρειάζεται να συνεχίσει την συνεργασία της με έναν άνθρωπο που βοηθούσε τα μέγιστα, ώστε να υπάρχει εξαιρετικό κλίμα στις τάξεις της Εθνικής σε όλα τα επίπεδα.

Στον Παναθηναϊκό η άποψη που είχαν για τον βετεράνο παίκτη του «τριφυλλιού» ήταν εξαιρετική και από την στιγμή που έμεινε... ελεύθερος υπήρξαν οι πρώτες επαφές για την επιστροφή του σε διοικητικό πόστο. Ο Φύσσας ήταν εξ΄ αρχής θετικός στο να αναλάβει ρόλο στην διοίκηση των «πρασίνων» και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί μετά από ραντεβού που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης.

Με αυτό τον τρόπο, ο Παναθηναϊκός μετά τους Νίκο Νταμπίζα, Γιάννη Αναστασίου και Γιάννη Σαμαρά, ενισχύεται ακόμη περισσότερο σε ποδοσφαιρική σκέψη, με την πρόσληψη του Φύσσα, ο οποίος θα έχει έναν ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση ενώ θα είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον τεχνικό διευθυντή του «τριφυλλιού». Ο Φύσσας θα είναι διευθυντής ποδοσφαίρου, το γραφείο του θα βρίσκεται στην ΠΑΕ και θα έχει περισσότερο διοικητικό ρόλο. Έτσι, μετά το 2008 ο Φύσσας επιστρέφει στο... σπίτι του!

Το σκεπτικό

Παράλληλα, και για να μην δημιουργηθούν παρερμηνείες, εδώ και καιρό στο μυαλό του Αλαφούζου ήταν να ενισχύσει και άλλο διοικητικά την ομάδα, με έναν ακόμη ποδοσφαιράνθρωπο που θα μιλά απευθείας με εκείνους που τρέχουν το αγωνιστικό κομμάτι. Προφανώς και το αποτέλεσμα με την Σταντάρ Λιέγης δεν έπαιξε κανένα ρόλο. Έτσι, στη σημερινή κοινή συνάντηση Αλαφούζου, Νταμπίζα και Φύσσα τέθηκαν επί τάπητος οι ρόλοι κι αποφασίστηκε η πρόσληψη του. O Φύσσας, μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις θα εκπροσωπεί τον σύλλογο, όπως για παράδειγμα σε θέματα της ΟΥΕΦΑ.

Φύσσας: «Χαρούμενος που επέστρεψα»

Από κει και πέρα, ο νέος διευθυντής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ σχετικά με την πρόσληψη του:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και για αυτό ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν ένα πρότζεκτ άκρως πετυχημένο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα και που, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα