Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Νάπολη

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Νάπολη

Gazzetta team
Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Νάπολη

bet365

Χωρίς τον Ιτάνζ, τους Έλληνες διεθνείς (εκτός του Γλύκου) πετάει η αποστολή του ΠΑΟΚ για την Ιταλία όπου θα παίξει φιλικό με τη Νάπολι.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ο Άγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚμ η οποία στις 12 το μεσημέρι αναχωρεί για την γειτονική χώρα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Αθανασιάδης, Βίτορ, Γιακουμής, Γλύκος, Γκολάσα, Κατσικάς, Κίτσιου, Κουλούρης, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Μακ, Μαντούρο, Μάρτενς, Περέιρα, Ποζατζίδης, Ρατς, Σαββίδης, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης.

Από τους μικρούς που ήταν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία δεν θα ταξιδέψουν στην Ιταλία οι Πόζογλου, Παναγιωτούδης, Πολύζος, Κιόσε, Β. Παπαδόπουλος.\

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Πάμπλο Γκαρσία που απέχει και από τις προπονήσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα