Επιμονή για... Άμραμπατ!

Επιμονή για... Άμραμπατ!

Δημήτρης Τομαράς
Επιμονή για... Άμραμπατ!

bet365

Ο Νορντίν Άμραμπατ παραμένει ο... εκλεκτός του Μίτσελ για τα άκρα της επίθεσης ενώ όσο δεν τελειώνει του Άλαν Πουλίδο συνεχίζει να υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κλείσει και άλλος φορ.

Ο Ολυμπιακός φτάνει σιγά σιγά προς την ολοκλήρωση του φετινού του... παζλ, δηλαδή του ρόστερ του. Μετά την έλευση και του Αλμπέρτο Μπορτία θέλει ακόμα έναν στράικερ και έναν αριστερό χαφ. Σε αυτούς όμως θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τον δεύτερο φορ που θα πρέπει να αποκτηθεί, εάν τελικώς μείνει... μπλοκαρισμένο το θέμα του Άλαν Πουλίδο και ο παίκτης δεν καταφέρει να ολοκληρώσει έγκαιρα την μετακίνησή του στην Ελλάδα.

Η διαμάχη του παίκτη με την Τίγκρες εξάλλου μπορεί να πάρει πολύ χρόνο. Άρα πρόκειται συνολικά για τρεις ακόμα παίκτες, των οποίων οι υποθέσεις αναγκαστικά πια θα κλείσουν μέσα στον Αύγουστο. Στο μέτωπο του ακραίου επιθετικού ο Μίτσελ δείχνει να επιμένει για τον Άμραμπατ, για τον οποίο σας έχουμε ήδη γράψει στο Gazzetta.gr ότι δεν έχει σε καμία των περιπτώσεων διαγραφεί από την ερυθρόλευκη λίστα.

Το αντίθετο μάλιστα. Παραμένει στις επιλογές με τον Ισπανό τεχνικό να θέλει πολύ τον διεθνή Μαροκινό άσο της Γαλατασαράϊ. Οι νέες και πιθανότατα τελικές συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη αλλά και την Γαλατά θα επανακαθορίσουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την μεταγραφή του. Ελπίδες να γίνει το συγκεκριμένο deal υπάρχουν, όμως θέλει αρκετά μεγάλη προσπάθεια ως προς το οικονομικό σκέλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα