Από αύριο ο Γουάλας

Νίκος Τσιώκος
Από αύριο ο Γουάλας

bet365

Από αύριο, Τετάρτη (30/7), θα μπει στις προπονήσεις της Ξάνθης ο Γουάλας, ο οποίος σήμερα υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα αποτελεί ο Φερνάντο Περέιρα Γουάλας, ο οποίος ανακοινώθηκε το απόγευμα από τη Ξάνθη. Ωστόσο, δεν προπονήθηκε με τους ακρίτες, καθώς υποβλήθηκε σε εργομετρικές εξετάσεις και θα μπει από αύριο, Τετάρτη (30/7), σε κανονικούς ρυθμούς.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Σκόντα συνεχίστηκε με δύο προπονήσεις, εκ των οποίων η πρωινή περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης και η απογευματινή παρακολούθηση βίντεο και τακτική.

Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου θα συνεχιστεί αύριο με το «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα Νέων, που είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα στο γήπεδο στα Πηγάδια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα