Ισόπαλο ξεκίνημα για ΟΦΗ

Ισόπαλο ξεκίνημα για ΟΦΗ

Gazzetta team
Ισόπαλο ξεκίνημα για ΟΦΗ

bet365

Με ισοπαλία ξεκίνησε τα φιλικά του ο ΟΦΗ στην Ολλανδία όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο του, έστω και ανεπίσημο, παιχνίδι σαν προπονητής του ΟΦΗ έδωσε την Τρίτη ο Τζενάρο Γκατούζο κόντρα στην Ναϊμέγκεν. Ο Ιταλός προπονητής, είδε τους Ολλανδούς να αρχίζουν το ματς με δοκάρι στο 28' μετά από σουτ του Στέφανιτς, αλλά η ομάδα του ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 35', ο Σίσιτς πέρασε στον Λεϊβακαμπέσι και αυτός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο μέρος, ο ΟΦΗ είχε και πάλι καλή παρουσία παρά τις αλλαγές και έχασε δύο ευκαιρίες με τους Περογαμβράκη στο 68' και τον Πετρόπουλο στο 76' να κάνει το 2-0. Στο 82' ήρθε η ισοφάριση από τον Χέρικ, με τους Ολλανδούς στο τέλος να... στερούν από τον ΟΦΗ την νίκη στο πρώτο φιλικό ενόψει της νέας σεζόν.

ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Φαζός, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Μακρής,Φραγκουλάκης, Σίσιτς Κουτσιανικούλης, Πετρόπουλος, Ροβίθης.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε το 2ο ημίχρονο με τους: Aγριμάκη, Αρτόλα, Μονιάκη, Τριποτσέρη, Φαζό (84’ Δαμιανάκης), Μακρή (73’ Μπανούσης), Κάλαιτζιτς, Στάθη (67’ Στάθης), Μιλιάζες (84’ Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκη και Πετρόπουλο (78’ Μανιδάκης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα