Διαμαντάκος: «Στόχος μου η καθιέρωση στον Ολυμπιακό»

Διαμαντάκος: «Στόχος μου η καθιέρωση στον Ολυμπιακό»

Δημήτρης Τομαράς
Διαμαντάκος: «Στόχος μου η καθιέρωση στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος δήλωσε πως όλες του οι προσπάθειες έχουν ως στόχο την καθιέρωσή του στον Ολυμπιακό.

Ο φορ του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού τόνισε για:

Τη Ντιναμό Κιέβου: «Σίγουρα αυτός ο αντίπαλος ήταν πολύ πιο έτοιμος σε σχέση με την προηγούμενη ομάδα που παίξαμε. Πιστεύω ότι σταθήκαμε πάρα πολύ καλά. Φάνηκε αυτό και μες στο παιχνίδι. Πως ήμασταν καλά διαβασμένοι. Πιστεύω ότι εάν ήμασταν και λίγο πιο τυχεροί θα είχαμε κερδίσει, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι δείξαμε καλά στοιχεία».

Την πίεση που ασκείται στα στόπερ της αντιπάλου: «Είναι ένα στοιχείο που ζητά σίγουρα ο προπονητής, αλλά όχι συνέχεια. Μεθοδευμένα και γι' αυτό όπως είδατε κάποιες στιγμές παίζαμε λίγο παραπάνω, περιστρεφόμασταν. Είναι αυτά τα στοιχεία της προπόνησης και της τακτικής μας».

Τον απολογισμό του για την προετοιμασία: «Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο. Δουλεύουμε σκληρά, πάρα πολύ σκληρά, βλέπουμε ότι βήμα-βήμα γινόμαστε καλύτεροι και πάμε νομίζω όχι 100%, αλλά ένα 60%-70% έτοιμοι στην Αμερική».

Τους προσωπικούς του στόχους: «Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες αλλά και οι στόχοι είναι να διεκδικήσω μια θέση στον Ολυμπιακό. Πρώτα ο Θεός να είμαι καλά, να έχω υγεία και κάποια στιγμή να καθιερωθώ στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλω».

Τα φιλικά που ακολουθούν και την Μίλαν: «Σίγουρα είναι μια μεγάλη πρόκληση για μας. Τα περιμένουμε αυτά τα φιλικά πώς και πώς. Νομίζω πως για κάθε ποδοσφαιριστή τα φιλικά αυτά είναι κάτι πρωτόγνωρο και κάτι πολύ ωραίο. Πιστεύω ότι όλοι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό.

Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο για να πάει καλά η ομάδα αλλά και εμείς. Η Μίλαν είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Θα είμαστε διαβασμένοι. Αυτό είναι και το μόνο σίγουρο. Δεν πάμε εκεί πέρα για να κάνουμε διακοπές. Πάμε για να κερδίσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα