Αυλωνίτης: «Κομπίνα την οποία έχουμε δουλέψει το γκολ» (vid)

Αυλωνίτης: «Κομπίνα την οποία έχουμε δουλέψει το γκολ» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Αυλωνίτης: «Κομπίνα την οποία έχουμε δουλέψει το γκολ» (vid)

bet365

O Tάσος Αυλωνίτης μίλησε για την δουλεμένη κομπίνα για την φάση του τέρματός του με τη Ντιναμό, το πόσο ευλογημένος νιώθει με το γκολ που έβαλε και τους δικούς του στόχους.

Ο σκόρερ του μοναδικού γκολ του Ολυμπιακού στο φιλικό τεστ με τη Ντινακό Κιέβου μίλησε στην κάμερα του επίσημου καναλιού του Ολυμπιακού. Τόνισε για:

Την βελτίωση στην εικόνα του Ολυμπιακού και το γκολ που έβαλε: Ναι. Πιστεύω πως η ομάδα έδειξε πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Βγάζουμε σιγά σιγά τα πράγματα που μας λέει ο προπονητής μας. Το γκολ επειδή δουλεύουμε πολύ στις στημένες φάσεις ήταν μία κομπίνα που την έχουμε δουλέψει. Δόξα τον Θεό κατάφερα και έβαλα το γκολ και νιώθω ευλογημένος για αυτό.

Την βοήθεια του Αβραάμ Παπαδόπουλου και των άλλων στόπερ: Ο Αβραάμ με βοηθάει πολύ στην άμυνα. Με καθοδηγεί συνεχώς. Παίρνω πράγματα από εκείνον και μέσω της δουλειάς μου και στην προπόνηση και στα φιλικά υπάρχει η βελτίωση. Νομίζω πως και ο Αβραάμ και παίκτες όπως ο Αμπιντάλ και ο Σιόβας θα μου δώσουν το κάτι παραπάνω ώστε να μπορέσω και εγώ να φανώ περισσότερο.

Το ταξίδι στις ΗΠΑ: Ελπίζω να είμαι στις επιλογές του προπονητή. Ο κάθε παίκτης από εμάς θα δώσει το 110%. Είναι ένα δεύτερο πιο δύσκολο στάδιο όσον αφορά στα φιλικά και όχι τις προπονήσεις γιατί εδώ οι προπονήσεις ήταν πολύ σκληρές. Ελπίζουμε να βγάλουμε σε αυτό το στάδιο αυτά που μας ζητάει ο προπονητής και να δείξουμε την ταυτότητα που χρειαζόμαστε για να δουλέψουμε και εμείς ακόμα πιο καλά στα φιλικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα