Ελαμπντελαουί: «Δουλέψαμε πολύ καλά, παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι»

Ελαμπντελαουί: «Δουλέψαμε πολύ καλά, παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι»

Δημήτρης Τομαράς
Ελαμπντελαουί: «Δουλέψαμε πολύ καλά, παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι»

bet365

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί μιλώντας από το Ζέεφελντ ξεκαθάρισε πως ο Ολυμπιακός δούλεψε πολύ καλά και ότι εμφανίστηκε βελτιωμένος κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου.

Ο διεθνής Νορβηγός μπακ χαφ μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού τονίζοντας αρχικά πως «νομίζω ότι δείξαμε μία πολύ καλή εικόνα. Καλύτερη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και σίγουρα βελτιωμένη. Νομίζω ότι κάναμε καλύτερο παιχνίδι στην άμυνα. Δεν δώσαμε πολλές ευκαιρίες στον αντίπαλο να έρθει προς εμάς και να μας δημιουργήσει κινδύνους. Ίσως να θέλαμε να κρατήσουμε λίγο περισσότερο την μπάλα στα πόδια μας και να δημιουργήσουμε και εμείς κάποιες ευκαιρίες. Νομίζω ότι συνολικά η εικόνα μας είναι βελτιωμένη».

Για το αν ξεχώρισε την πίεση ψηλά και την καλή κυκλοφορία της μπάλας, όπως ο Μίτσελ απάντησε: «Σίγουρα θα συμφωνήσω. Αυτό θέλουμε να κάνουμε. Θέλουμε να δυσκολεύουμε τον αντίπαλο μας, να δυσκολεύουμε πάρα πολύ στην κυκλοφορία του με την πίεση και όταν έχουμε εμείς την μπάλα να την κυκλοφορούμε σωστά. Αυτό δουλεύουμε καθημερινά και νομίζω ότι σήμερα το κάναμε σε μεγάλο βαθμό».

Η αποτίμησή του για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας αποτυπώνεται στα εξής λόγια του: «Ήταν όπως έπρεπε να είναι μια προετοιμασία σ' αυτό το στάδιο. Ήταν πάρα πολύ σκληρή, πάρα πολύ δυνατή, με έντονες προπονήσεις καθημερινές. Νομίζω ότι δουλέψαμε πάρα πολύ καλά. Σημαντικό επίσης είναι ότι δεν είχαμε τραυματισμούς.

Είναι κάτι πραγματικά πολύ ευχάριστο, γιατί όταν κάνεις τόσο σκληρή προετοιμασία υπάρχουν και απρόοπτα». Τέλος για τα φιλικά στις ΗΠΑ και αυτό με την Μίλαν στο Τορόντο είπε από μέρους του: «Είναι πάντα κάτι πολύ ιδιαίτερο όταν αγωνίζεσαι απέναντι σε τόσο σημαντικούς αντιπάλους, όπως αυτοί που θα αντιμετωπίσουμε στην Αμερική. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας. Και το πρώτο τεστ με την ομάδα της Μίλαν, αλλά και τα υπόλοιπα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα