Πρωινό χαλάρωμα και επιστροφή στην Ελλάδα

Πρωινό χαλάρωμα και επιστροφή στην Ελλάδα

Δημήτρης Τομαράς
Πρωινό χαλάρωμα και επιστροφή στην Ελλάδα

bet365

Με ένα πρωινό χαλάρωμα ολοκληρώνει την προετοιμασία του στο Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός που αναχωρεί το απόγευμα για την Ελλάδα από το Μόναχο. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Μίτσελ είχε ορίσει για τις 11 το πρωί ώρα Ελλάδας μία τελευταία προπόνηση για τους παίκτες του. Μία ημέρα μετά το φιλικό τεστ με τη Ντιναμό από το οποίο ο Ισπανός έμεινε αρκετά ευχαριστημένος (κάτι που έλεγε και στους συνεργάτες του) οι ερυθρόλευκοι έκαναν ένα πρωινό χαλάρωμα για να πάρουν στις 7 απόγευμα το αεροπλάνο της επιστροφής από το Μόναχο. Η άφιξή τους στην Ελλάδα αναμένεται αργά το βράδυ. Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν προπονήσεις στου Ρέντη οι διεθνείς. Το θετικό για τον Ισπανό προπονητή είναι πως δεν του βγήκαν τραυματισμοί από το ματς με τους Ουκρανούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα