Κρίνεται του Κρκιτς, καθοριστική εβδομάδα για φορ

Κρίνεται του Κρκιτς, καθοριστική εβδομάδα για φορ

Δημήτρης Τομαράς
Κρίνεται του Κρκιτς, καθοριστική εβδομάδα για φορ

bet365

Άμεσα αναμένονται οι εξελίξεις στο μέτωπο του Κρκιτς με τον Ολυμπιακό να... τρέχει και το θέμα του φορ. Παραμένουν στην λίστα οι Άμραμπατ και Μπιάνκι.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως πιθανότατα έως την Κυριακή να προκύψουν τα νεότερα για τον άσο της Μπαρτσελόνα, που πέρυσι ήταν δανεικός στον Άγιαξ. Εφόσον ο Ολυμπιακός καταφέρει να κλείσει την υπόθεση θετικά ο Μπόγιαν Κρκιτς θα αποκτηθεί ως ακραίος επιθετικός και όχι ως φορ περιοχής, όπως σας έχουμε γράψει ξανά. Τίποτα σε μία τέτοια μεταγραφή δεν μπορεί να είναι εύκολο όμως καταβάλλονται σημαντικές προσπάθειες που μπορεί να αποφέρουν καρπούς. Με την περίπτωση Κρκιτς θα κριθεί σύντομα το τι θα συμβεί ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως η πλευρά του παίκτη -όπως διαβάσατε νωρίτερα στο Gazzetta- βλέπει πολύ σοβαρά την προσφορά και την προοπτική του πειραϊκού συλλόγου.

Εναλλακτική λύση για τα άκρα της επίθεσης είναι αυτή του διεθνούς Μαροκινού, Νορντίν Άμραμπατ. Υπάρχουν βέβαια ακόμα και οι Τζίμι Ντουρμάζ και Ντάρκο Λάζοβιτς. Σχετικά με τον στράικερ ο Ρολάντο Μπιάνκι δεν έχει φύγει από την ερυθρόλευκη λίστα, δεν είναι όμως το μοναδικό όνομα που υπάρχει εκεί. Για τον Ιταλό οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Ολυμπιακός πάντως έχουν πολύ καλή άποψη και αυτό μετράει για τα καλά. Οι ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να κλείσουν και τα δύο αυτά... μέτωπα εντός της ερχόμενης εβδομάδας ενώ περιμένουν και τον Άλαν Πουλίδο. Εφόσον κλείσουν οι τρεις συγκεκριμένες προσθήκες τότε οι μεταγραφές θα φτάσουν στο τέλος τους. Είναι πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο και μίας κίνησης-έκπληξης που να είναι όνομα που δεν έχει διαρρεύσει ή γραφτεί. Υπάρχει βέβαια και η σημαντική παράμετρος της αποχώρησης παικτών. Ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν έχει την πρόθεση εάν φύγουν ένας παίκτης από την άμυνα και ένας από τον άξονα να κλείσει άλλους. Και αυτό διότι στο Λιμάνι θεωρούν πως έχουν καλύψει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όλες τις θέσεις και για την περίπτωση που δύο ποδοσφαιριστές αποτελέσουν παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα