Βασιλείου για 2,5 χρόνια στον Παναιτωλικό!

Μιχάλης Τσαμπάς
Βασιλείου για 2,5 χρόνια στον Παναιτωλικό!

bet365

Στο Αγρίνιο... τρέχουν τις καλοκαιρινές μεταγραφές όμως φροντίζουν και για τον Ιανουάριο, καθώς ήδη έχουν συμφωνήσει με τον Στέλιο Βασιλείου για τα επόμενα 2.5 χρόνια!

Πριν από περίπου 20 ημέρες ο Παναιτωλικός με έγγραφο του προς τον Λεβαδειακό ενημέρωνε πως αρχίζει επαφές με τον Στέλιο Βασιλείου που μένει ελεύθερος από τους Βοιωτούς τον προσεχή Δεκέμβρη! Ο παίκτης βρέθηκε στο Αγρίνιο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα και υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2.5 χρόνια.

Μια συνεργασία που αρχίζει από τον προσεχή Γενάρη. Στον Παναιτωλικό άλλωστε δεν... βιάζονται την συγκεκριμένη περίπτωση καθώς άλλος είναι ο επιθετικός που εντόπισαν και προσπαθούν να ντύσουν στα «κυανοκίτρινα». Ο Βασιλείου αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Καρπενήσι και προετοιμάζεται με τον Λεβαδειακό. Μένει να δούμε αν τελικά μετά την συμφωνία με τους Αγρινιώτες, οι «πράσινοι» έχοντας... χάσει στην ουσία τον παίκτη, τον αφήσουν από τώρα ελεύθερο ώστε να γλιτώσουν κι ένα ποσό που πρέπει να δώσουν έως τον Δεκέμβριο!

Πάντως στον Παναιτωλικό περιμένουν να πάει πολύ καλύτερα, από τον παίκτη που έκανε πέρσι την διαδρομή Λιβαδειά-Αγρίνιο. Τον Μάουρο Πόι που ήταν μόνιμα τραυματίας, έπαιξε ελάχιστα και φυσικά με την λήξη της σεζόν έμεινε ελεύθερος!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα