Και η Λάρισα για Καστίγιο!

Gazzetta team
Και η Λάρισα για Καστίγιο!

bet365

Μετά τους ΟΦΗ, Ξάνθη και Καλλονή, έρχεται η Λάρισα να ενδιαφερθεί για τον Νέρι Καστίγιο, σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της ομάδας.

Το «μπαμ» του καλοκαιριού στην Football League, προσπαθεί να ολοκληρώσει η Λάρισα με την απόκτηση του Νέρι Καστίγιο! Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Βαγγέλης Πλεξίδας στην εφημερίδα «Ελευθερία», είναι σε καθημερινή επαφή με τον ποδοσφαιριστή και προσπαθεί να τον πείσει να υπογράψει στην Λάρισα.

«Συζητώ για τον Νέρι Καστίγιο και μέχρι τη Δευτέρα θα γνωρίζουμε εάν θα είναι παίκτης της ΑΕΛ. Τέτοια ΑΕΛ δεν θα ξαναδείτε, μόνο ένας «τρελός» θα έκανε τέτοιες μεταγραφές και πρέπει να στηριχθεί με «χίλια» από την πόλη, την στιγμή που ο σύλλογος δεν έχει προπονητήριο και γήπεδο ενώ ακόμη δεν έχω πάρει την ΠΑΕ. Αυτοί που με «πολεμούν» θα χάσουν και θα εκτεθούν», ήταν τα λόγια του...

Από εκεί και πέρα, ο Καστίγιο έχει στα χέρια του πρόταση από τον ΟΦΗ, την Ξάνθη και την Καλλονή και σίγουρα αν τελικά αποφασίσει να πάει στην Λάρισα θα πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη!

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα