Πήρε Στράους ο Εργοτέλης

Gazzetta team
Πήρε Στράους ο Εργοτέλης

bet365

Την απόκτηση του Ροκ Στράους ανακοίνωσε ο Εργοτέλης, με τον ποδοσφαιριστή να αναχωρεί το Σάββατο για την Κύπρο.

Ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη είναι και επίσημα ο Ροκ Στράους. Ο Σλοβένος, υπέγραψε συμβόλαιο δύο χρόνων και μέχρι την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Πολωνική ΚΣ Κρακοβίας. Όπως γνωστοποίησε η ΠΑΕ, ο ποδοσφαιριστής το Σάββατο θα βρεθεί στην Κύπρο ώστε να μπει στην προετοιμασία της ομάδας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Σλοβένου Rok Straus για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 27χρονος (03/03/1987) μέσος τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίστηκε σε 59 επίσημα παιχνίδια με την πολωνική KS Cracovia.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και αφού υπέγραψε το διετές συμβόλαιό του, δήλωσε: «Πρώτη φορά έρχομαι στην Ελλάδα και έχω ήδη πάρα πολύ καλή εικόνα για τη χώρα. Έχω ακούσει καλά λόγια για τον Εργοτέλη και το ελληνικό πρωτάθλημα. Υπόσχομαι στους φιλάθλους της ομάδας ότι θα τιμήσω την φανέλα του συλλόγου και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».

*Ο Rok Straus θα ταξιδέψει στην Κύπρο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας μας το Σάββατο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα