Αντέγιο διετίας στην Καλλονή!

Αντέγιο διετίας στην Καλλονή!

bet365

Παίκτης της Καλλονής θα είναι ο Ντάνιελ Αντέγιο, που σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπέγραψε συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα της Μυτιλήνης.

Μία ακόμα μεταγραφή, φέρεται να έχει ολοκληρώσει η ομάδα της Καλλονής, αφού δημοσιεύματα από την Ιταλία κάνουν λόγο για ολοκληρωμένη συμφωνία και υπογραφές με τον Ντάνιελ Αντέγιο. Ο 24χρονος αμυντικός, το όνομα του οποίου ακούστηκε από χτες για τους νησιώτες, έχει μείνει ελεύθερος από την Ρετζίνα και για τα επόμενα δύο χρόνια θα αγωνίζεται με την φανέλα της ΑΕΛΚ.

Το who is who
Ο Ντάνιελ Αντέγιο γεννήθηκε 7 Αυγούστου 1989 στην περιοχή Κάτσια Καντούνα της Νιγηρίας. Το 2007 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Ρετζίνα και το 2009 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. Μάλιστα, μέτρησε 8 συμμετοχές και 1 ασίστ στη Serie A, 153 εμφανίσεις, 3 γκολ και 1 ασίστ στη Serie B και 11 συμμετοχές στο Κόπα Ιτάλια. Φέτος η Ρετζίνα υποβιβάστηκε στη Serie C και στις αρχές Ιουλίου έμεινε ελεύθερος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα