Ήρθε, προπονήθηκε και υπογράφει ο Σίλντενφελντ

Ήρθε, προπονήθηκε και υπογράφει ο Σίλντενφελντ

Ήρθε, προπονήθηκε και υπογράφει ο Σίλντενφελντ

bet365

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ήρθε στην Ελλάδα και έκανε ατομική προπόνηση, ενώ το απόγευμα θα υπογράψει τον δανεισμό του στον Παναθηναϊκό. Ευχάριστη έκπληξη ο Μπαϊράμι.

Ο Κροάτης κεντρικός αμυντικός ήρθε οδικώς στην Αθήνα, όμως, το πρωί πήγε κανονικά στο αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ το απόγευμα θα υπογράψει τον εκ νέου δανεισμού από την Ντιναμό Μόσχας...

Ο Γιάννης Αναστασίου στη σημερινή προπόνηση είχε και μια ευχάριστη έκπληξη που ήταν ο Εμίρ Μπαϊράμι. Ο Σουηδός μέσος έκανε ένα μεγάλο μέρος των ασκήσεων με μπάλα και ανεβάζει ρυθμό χωρίς να νοιώθει ενοχλήσεις.

Ζέσταμα, ασκήσεις δύο εναντίον πέντε, τακτική και ενδυνάμωση περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα στην πρωινή προπόνηση που έγινε στο Κορωπί. Θεραπεία ακολούθησε ο Πράνιτς, ενώ ο Μπαϊράμι ανέβασε την ένταση και πήρε μέρος σε ένα μεγάλο μέρος του προγράμματος με μπάλα. Ολοκλήρωσε μόνος του, όπως και ο Μπεργκ. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις επτά το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα