Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και άλλους δύο η Βέροια

Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και άλλους δύο η Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Παπαδόπουλο και άλλους δύο η Βέροια

bet365

Την απόκτηση των Μάριου Παπαδόπουλου, Βαγγέλη Τσιάμη και την προώθηση του Γιώργου Βασιλειάδη από τους Νέους ανακοίνωσε η Βέροια.

Η συμφωνία του Μάριου Παπαδόπουλου με τη Βέροια για τέσσερα χρόνια ήταν γνωστή από τα τέλη Ιουνίου, με τη μεταγραφή του 21χρονου επιθετικού μέσου να ολοκληρώνεται και τυπικά σήμερα, καθώς η «βασίλισσα του Βορρά» ανακοίνωσε την απόκτησή του.

Ωστόσο, η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε άλλους δύο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 23χρονο στόπερ, Βαγγέλη Τσιάμη, που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, και τον 18χρονο τερματοφύλακα, Γιώργο Βασιλειάδη, ο οποίος προωθήθηκε από την ομάδα Νέων.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ΠΑΕ Βέροια

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μάριου Παπαδόπουλου.

Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Τσιάμη.

Η Π.Α.Ε Βέροια ανακοινώνει ότι ο 18χρονος ποδοσφαιριστής Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Βασιλειάδης, ο οποίος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας και κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στην Ομάδα Νέων Κ-20.

To who is who των τριών παικτών

Ο Μάριος Παπαδόπουλος είναι γεννημένος στις 10 Δεκεμβρίου 1992 στη Θεσσαλονίκη και αποτελεί παιδί των ακαδημιών του Μακεδονικού. Το 2007 αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα και το 2011... μετακόμισε στην Κατερίνη και στους Πόντιους. Τον Ιανουάριο το 2012 έμεινε ελεύθερος, με τον Αγροτικό Αστέρα να τον εντάσσει στο ρόστερ του. Αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος, αλλά μπορεί να παίξει και στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής και έχει ύψος 1,79μ.

Ο Βαγγέλης Τσιάμης γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από το Μακροχώρι, απ' όπου το 2012 πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος για την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και ως αμυντικός χαφ, ενώ έχει μετρήσει 35 συμμετοχές στη Football League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Γιώργος Βασιλειάδης αποτελεί παιδί των ακαδημιών της Βέροιας, την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την ομάδα Κ20 και φέτος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Είναι 18 ετών και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα