Πόσους έχει βάλει από κάτω!

Πόσους έχει βάλει από κάτω!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος εξηγεί στο blog του στο gazzetta πως μπορεί να συσχετιστεί ο τελικός του Μουντιάλ με τον Ολυμπιακό!

Δεν ξέρω πόσο…νορμάλ είναι, αλλά βλέποντας τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το μυαλό μου πήγε τουλάχιστον 10 φορές στον Ολυμπιακό! Πολύ απλά γιατί έβλεπα ποδοσφαιριστές τους οποίους είχε αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Και να σας πω και κάτι; Τους περισσότερους τους είχε βάλει από κάτω ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδας! Ήττες είχαν φάει από τον Ολυμπιακό οι περισσότεροι φιναλίστ του Μουντιάλ!

Ο γκολκίπερ της εθνικής Αργεντινής Ρομέρο ήταν βασικός στα παιχνίδια Ολυμπιακός-ΑΖ Άλκμααρ 1-0 και Άλκμααρ-Ολυμπιακός 0-0 το 2009-10 (πρόκριση Ολυμπιακού).

Ο στόπερ της Αργεντινής Γκαράϊ ήταν βασικός στα παιχνίδια Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0 και Μπενφίκα-Ολυμπιακός 1-1 φέτος (πρόκριση Ολυμπιακού).

Ο μέσος της Αργεντινής Πέρεζ ήταν επίσης βασικός στα παιχνίδια Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0 και Μπενφίκα-Ολυμπιακός 1-1 φέτος (πρόκριση Ολυμπιακού).

Ο στόπερ της εθνικής Γερμανίας Χούμελς ήταν βασικός στα παιχνίδια Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1 και Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός 1-0 το 2011-12 (πρόκριση Ολυμπιακού).

Ο χρυσός σκόρερ της Γερμανίας και του τελικού Γκέτσε ήταν επίσης βασικός στα παιχνίδια Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1 και Ντόρτμουντ-Ολυμπιακός 1-0 το 2011-12 (πρόκριση Ολυμπιακού).

Ο στόπερ της Γερμανίας Μέρτεσακερ, που μπήκε αλλαγή, ήταν βασικός στο Βέρντερ-Ολυμπιακός 1-3 (πρόκριση Ολυμπιακού).

Οκέϊ, δεν υπάρχουν μόνο ευχάριστες αναμνήσεις.

Ο Μέρτεσακερ ήταν και στο Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-1 το 2011-12.

Ο Αργεντίνος κυνηγός Λαβέτσι ήταν βασικός στα Ολυμπιακός-Παρί 1-4 και Παρί-Ολυμπιακός 2-1 φέτος.

Ο Αργεντίνος μέσος Γκάγκο ήταν βασικός στα Ολυμπιακός-Ρεάλ 0-0 και Ρεάλ-Ολυμπιακός 4-2 το 2007-08.

Ο Αργεντίνος φορ Ιγκουαίν είχε μπει αλλαγή σε εκείνο το Ρεάλ-Ολυμπιακός 4-2.

Κι ο Γερμανός αμυντικός Χέβεντες όχι απλά είχε παίξει στα Ολυμπιακός-Σάλκε 1-2 και Σάλκε-Ολυμπιακός 1-0, αλλά είχε ανοίξει το σκορ στο Καραίσκάκη, με κεφαλιά σε φάση καρμπόν με εκείνη στο δοκάρι του στον τελικό! Κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι σε κόρνερ!

Παρεμπιπτόντως, ο Ιταλός διαιτητής του τελικού, ο Ρίτσολι, είχε σφυρίξει στο Μαρσέϊγ-Ολυμπιακός 0-1!

Και τώρα που το σκέφτομαι: μεγάλη δουλειά για τον Ολυμπιακό να έχει αντιμετωπίσει σχεδόν τους μισούς από τους παίκτες του τελικού του Παγκοσμίου κυπέλλου! Και να τον έχει παίξει ο διαιτητής του τελικού.

Κάτι άσχετο: Κάποιος που ξέρει την υπόθεση Πουλίδο λέει ότι απόψε στο Μεξικό είναι η μεγάλη βραδιά, για να ξεκαθαριστεί το μέλλον του παίκτη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.