Ψάχνεται και για στόπερ η Καλλονή

Νίκος Τσιώκος
Ψάχνεται και για στόπερ η Καλλονή

bet365

Η Καλλονή συνεχίζει την αναζήτηση ενός τερματοφύλακα, αλλά ψάχνεται και για την απόκτηση ενός στόπερ. Ένα ακόμα φιλικό στην Ιταλία.

Την ενίσχυσή της στη μεταγραφική περίοδο θέλει να συνεχίσει η Καλλονή. Ο σύλλογος της Μυτιλήνης συνεχίζει να αναζητεί έναν τερματοφύλακα που θα πλαισιώσει τον Άντριου Χογκ, ο οποίος θα είναι βασικός. Ωστόσο, στην ΑΕΛΚ ψάχνονται και για την απόκτηση ενός στόπερ.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρξει σύντομα εξέλιξη και να γίνει κάποια κίνηση. Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό το ενδεχόμενο οι άνθρωποι της ομάδας να κλείσουν άλλο ένα φιλικό επί ιταλικού εδάφους, τη στιγμή που έχουν ανακοινωθεί αυτά με Φιορεντίνα, Νάπολι, Αλ Κορ και Απόλλωνα Λεμεσού, καθώς και να δοθεί άλλο ένα με την ομάδα Κ20 πριν την αναχώρηση για την Ιταλία την προσεχή Πέμπτη (17/7).

Τέλος, προχωράνε οι εργασίες στο γήπεδο, με τους δύο από τους τέσσερις πυλώνες να είναι έτοιμοι για τοποθέτηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα