Αντί για το ματς τραβούσε πλάνα από την κερκίδα!

Αντί για το ματς τραβούσε πλάνα από την κερκίδα!

Δημήτρης Τομαράς
Αντί για το ματς τραβούσε πλάνα από την κερκίδα!

bet365

O επίσημος καμέραμαν της Κράσνονταρ λίγο πριν την σέντρα του φιλικού σταμάτησε να τραβάει πλάνα από το γήπεδο και γύρισε την κάμερά του στην ερυθρόλευκη κερκίδα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Για περίπου ένα λεπτό ο κάμεραμαν των Ρώσων έχοντας μείνει έκπληκτος από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού τραβούσε πλάνα τους την ώρα που τραγουδούσαν και άναβαν καπνογόνα. Ο άνθρωπος του επιτελείου της Κράσνονταρ έπαθε... πλάκα με τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας και έτσι έκρινε σκόπιμο να καταγράψει την στιγμή. Μάλιστα έχασε την σέντρα του φιλικού τεστ του Σβατς για τον λόγο αυτό καθώς οι φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας... ξεσηκώθηκαν με την έναρξή του. Η Κράσνονταρ πάντως για τις ανάγκες του αγώνα είχε πέντε άτομα στο γραφείο Τύπου της και δύο για τον χειρισμό της κάμερας.

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!

SUPERLEAGUE NEWS FEED