Αντί για το ματς τραβούσε πλάνα από την κερκίδα!

Αντί για το ματς τραβούσε πλάνα από την κερκίδα!

Δημήτρης Τομαράς
Αντί για το ματς τραβούσε πλάνα από την κερκίδα!

bet365

O επίσημος καμέραμαν της Κράσνονταρ λίγο πριν την σέντρα του φιλικού σταμάτησε να τραβάει πλάνα από το γήπεδο και γύρισε την κάμερά του στην ερυθρόλευκη κερκίδα. ΖΕΕΦΕΛΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Για περίπου ένα λεπτό ο κάμεραμαν των Ρώσων έχοντας μείνει έκπληκτος από την κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού τραβούσε πλάνα τους την ώρα που τραγουδούσαν και άναβαν καπνογόνα. Ο άνθρωπος του επιτελείου της Κράσνονταρ έπαθε... πλάκα με τον κόσμο των πρωταθλητών Ελλάδας και έτσι έκρινε σκόπιμο να καταγράψει την στιγμή. Μάλιστα έχασε την σέντρα του φιλικού τεστ του Σβατς για τον λόγο αυτό καθώς οι φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας... ξεσηκώθηκαν με την έναρξή του. Η Κράσνονταρ πάντως για τις ανάγκες του αγώνα είχε πέντε άτομα στο γραφείο Τύπου της και δύο για τον χειρισμό της κάμερας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα