Τα λέει με Μελισσανίδη ο Τζιμπούρ

Τα λέει με Μελισσανίδη ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
Τα λέει με Μελισσανίδη ο Τζιμπούρ

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ είναι έτοιμος να πάρει την ελευθέρας στα χέρια του από τη Νότιγχαμ και με την επιστροφή του στην Ελλάδα έχει προγραμματιστεί άμεσα ραντεβού με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η επιθυμία του Αλγερινού στράικερ για επιστροφή στην Ένωση είναι δεδομένη, όπως επίσης και του «Τίγρη» να τον δει ξανά ντυμένο στα κιτρινόμαυρα. Το μόνο που μένει πλέον για να προχωρήσει η μεταγραφή του είναι να επισημοποιηθεί το διαζύγιο με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αυτό είναι όπως φαίνεται θέμα ωρών να συμβεί, μετά και τις δηλώσεις του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Στιούαρτ Πιρς ότι ο παίκτης είναι ουσιαστικά ελεύθερος.

Ο Τζιμπούρ εμφανίζεται να τα έχει ήδη βρει με τον Δικέφαλο, αλλά η φερόμενη συμφωνία των δύο πλευρών θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και στη συνάντηση που θα υπάρξει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη μόλις ο παίκτης επιστρέψει στη χώρα μας. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα κι εντός της ημέρας κι εφόσον συμβεί, θα κλειστεί άμεσα το ραντεβού με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ στα γραφεία της AEGEAN για τις καθοριστικές επαφές.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα