Ανακοίνωσε Καρυπίδη η Ξάνθη

Νίκος Τσιώκος
Ανακοίνωσε Καρυπίδη η Ξάνθη

bet365

Την ελληνοποίηση συνέχισε η Ξάνθη με την απόκτηση του άλλοτε αμυντικού του ΠΑΟΚ, Χρήστου Καρυπίδη.

Η Ξάνθη έχει στόχο της ελληνοποίησή της, κάτι που αποδείχτηκε από την αποχώρηση των περισσότερων ξένων παικτών από το ρόστερ της. Έτσι, προχώρησε στην απόκτηση του 31χρονου άλλοτε αμυντικού του ΠΑΟΚ, Χρήστο Καρυπίδη. Ωστόσο, στην ανακοίνωσή της η Σκόντα δεν έκανε γνωστή τη διάρκεια του συμβολαίου του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθη

Η Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Καρυπίδη.

Το who is who

Ο Χρήστος Καρυπίδης γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 1982 στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ. Το 2000 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό του συμβόλαιο, όμως την επόμενη χρονιά παραχωρήθηκε δανεικός στην Καβάλα.

Ακολούθησε ο δανεισμός στην Κέρκυρα και το 2003 καθιερώθηκε στον «Δικέφαλο» του Βορρά, όπου έμεινε για τρία χρόνια. Το 2006 αναχώρησε για τη Σκωτία και τη Χαρτς, ενώ από το 2009 αγωνίζεται στην Κύπρο. Εκεί φόρεσε τη φανέλα των Ομόνοια Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ και Απόλλωνα Λεμεσού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα