Η... Ελληνική Ξάνθη!

Η... Ελληνική Ξάνθη!

bet365

Στροφή στην εγχώρια αγορά κάνει η Ξάνθη, που με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν θα ανανεώσει την συνεργασία της με τους ξένους ποδοσφαιριστές της.

Αλλαγή νοοτροπίας ετοιμάζει η ομάδα της Ξάνθης, που μετά το ισχυρό και - ευτυχώς - ανώδυνο σοκ του αγώνα μπαράζ κόντρα στον Βόλο, θα στραφεί στα Ελληνόπουλα και θα προσπαθήσει να επιστρέψει και πάλι στο πάνω... ράφι του πρωταθλήματος. Το «μάρμαρο» θα πληρώσουν οι περισσότεροι ξένοι, αφού ελάχιστοι αναμένεται να παραμείνουν στους Ακρίτες. Συγκεκριμένα, Κάλβο και Σολτάνι υπολογίζονται, καθώς η προσφορά τους ήταν πολύτιμη, ενώ αντίθετα, εκτός πλάνων είναι ο Σολάρι. Όχι γιατί δε βοήθησε, (βγήκε πρώτος σκόρερ!) αλλά γιατί οι οικονομικές του απαιτήσεις είναι υπέρογκες. Όσο για τους Γκοχούρι, Τσέμα, Ντε Γκούζμαν, Μαρέν, Παΐτο, Χοσέμι και Ρούμπεν Σουάρεζ, η απόφαση είναι ειλημμένη και θα... χαιρετήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα