Tα καλλιστεία του... Κύπριου Ζέκα!

Tα καλλιστεία του... Κύπριου Ζέκα!

Νίκος Αθανασίου
Tα καλλιστεία του... Κύπριου Ζέκα!

bet365

Σε μεγάλα κέφια ο Πορτογάλος αρχηγός που πείραζε τον Τάκη Σπυρόπουλο, μιλώντας σε άπταιστα... κυπριακά!

Ο τύπος είναι «διαμάντι» εντός και εκτός γηπέδων. Ο Κάρλος Ζέκα αποδεικνύει καθημερινά γιατί ο Γιάννης Αναστασίου τον επέλεξε πέρυσι για αρχηγό του «τριφυλλιού». Ο Πορτογάλος μέσος είναι αυτό που λέμε «έξω καρδιά» και δεν΄χάνει ευκαιρία να δημιουργεί εξαιρετικό κλίμα με τις πλάκες, τα αστεία, τις γκριμάτσες και τις ατάκες του.

Το πρωί της Δευτέρας και μόλις είχε τελειώσει η προπόνηση, ο Ζέκα έφευγε αγκαλιασμένος με τον Τάκη Σπυρόπουλος προς τα αποδυτήρια. Τότε είπε «έλα παιδιά ποιος είναι πιο όμορφος ο αριστερά ή ο δεξιά». Μόλις, όμως, πήρε διαφορετική απάντηση από αυτή που ήθελε να ακούσει, τότε σε... άπταιστα κυπριακά απάντησε: «δεν βλέπεις καλά φίλε μου» και ξέρανε τους πάντες.

Προφανώς, έχει επηρεαστεί από την παρουσία του ΑΠΟΕΛ στο ξενοδοχείο και φρόντισε να προσθέσει ακόμη μία προφορά στο ρεπορτόριο του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα