Βολιώτες οι Μουζακίτης, Γεωργακόπουλος και Κυζιρίδης!

Βολιώτες οι Μουζακίτης, Γεωργακόπουλος και Κυζιρίδης!

Βολιώτες οι Μουζακίτης, Γεωργακόπουλος και Κυζιρίδης!

bet365

Τρεις ακόμα μεταγραφές πραγματοποίησε η νεοφώτιστη Νίκη Βόλου. Συγκεκριμένα στους «μπλε» θα συνεχίσουν οι Μουζακίτης, Γεωγακόπουλος με την μορφή δανεισμού και ο Κυζιρίδης ως ελεύθερος.

Τα 48 χρόνια ήταν πολλά, πάρα πολλά για την ακρίβεια και στη Νίκη Βόλου είναι διατεθειμένοι να καταφέρουν να πετύχουν και μάλιστα όσο γίνεται πιο άνετα τον στόχο της παραμονής. Για τον λόγο αυτό ο Ανδρέας Πάτσης προσπαθεί να ενισχύσει την ομάδα όσο γίνεται περισσότερο, αποκτώντας ποδοσφαιριστές είτε με κανονική μεταγραφή, είτε ως δανεικούς.

Σήμερα Πέμπτη οι Βολιώτες ανακοίνωσαν την συμφωνία με τους Μουζακίτη (όπως σας γράψαμε πρώτοι από την Τρίτη), Γεωργακόπουλο που θα είναι δανεικοί από Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα, αλλά αυτή με τον Κυζιρίδη που αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή. Επίσης έγινε γνωστή και η παραμονή του Κώστα Γιώτα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών Γεωργακόπουλου Γιώργου (20/5/1992), δανεικός για ένα χρόνο από τον Αστέρα Τρίπολης, Μουζακίτη Αλέξανδρου (4/8/1994), δανεικός για ένα χρόνο από τον Παναθηναϊκό και Κυζιρίδη Γρηγόρη (24/10/1990) ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ΠΑΕ. Παράλληλα θα συνεχίσει να φορά την "κυανόλευκη" φανέλα, ο ποδοσφαιριστής Κώστας Γιώτας, ο οποίος επέκτεινε τη συνεργασία του με τον σύλλογο για έναν ακόμη χρόνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα