Ρόχας και επίσημα στην Κέρκυρα

Νίκος Μαρούδας
Ρόχας και επίσημα στην Κέρκυρα

bet365

Την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν, ανακοίνωσε και επίσημα η ΠΑΕ Κέρκυρα, που απέκτησε τον Άνχελ Ορλάντο Ρόχας.

Ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας για τον επόμενο χρόνο είναι και επίσημα ο Χιλιανός επιτελικός μέσος, Άνχελ Ορλάντο Ρόχας. Αυτό το ανακοίνωσε και η ΠΑΕ την Τετάρτη, με τον παίκτη να είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας μετά την επάνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Κέρκυρα, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Χιλιανό ποδοσφαιριστή, ΑNGEL ORLANDO ROJAS ORTEGA, τον οποίο και καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας μας. Η διάρκειά της συμφωνίας είναι ενός έτους.

Γεννημένος στις 10/4/1985, επιτελικός μέσος, με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ο «Angelito» διετέλεσε στο παρελθόν διεθνής με την εθνική ομάδα Ελπίδων της χώρας του, μετέχοντας, μάλιστα, στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20 του 2005.

Ποδοσφαιρικό προϊόν της Ουνιβερσιδάδ, το 2004 ανέβηκε στην α’ ομάδα κι έως το 2011, που αποχώρησε οριστικά, πανηγύρισε τρία Πρωταθλήματα (2004, 2008, 2009), με απολογισμό 85 αγώνες, 4 γκολ κι ένα παρατσούκλι, δια χειρός του (κάποια στιγμή) προπονητή του –και πρώην του Παναθηναϊκού- Σέρχιο Μαρκαριάν: «Superlativo».

Ενδιάμεσα, αγωνίστηκε σε τρεις διαφορετικές περιόδους, στην Έβερτον ντε Βίνα ντελ Μαρ (2006, 2008, 2011- τις δύο πρώτες στην Α’ κατηγορία), στην οποία κι επέστρεψε προ διετίας (από την Σαν Λουίς, της Β’ Χιλής- 40/2). Ο τελευταίος του ποδοσφαιρικός «σταθμός», πριν από τη «μετακόμισή» του στην Κέρκυρα και η οποία συνιστά τη δεύτερη θητεία του σε ομάδα εκτός Χιλής, μετά το πέρασμά του απ’ τη βραζιλιάνικη, Γκόιας, το 2010».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα