Σαμαράς: «Μπορούσαμε τη νίκη, δεν είχαμε τύχη στα πέναλτι»

Gazzetta team
Φανερά στεναχωρημένος ο Γιώργος Σαμαράς τόνισε πως η Εθνική μπορούσε να είχε νικήσει την Κόστα Ρίκα ενώ στάθηκε στην ατυχία της... ρώσικης ρουλέτας των πέναλτι.

Ο «Sam» τόνισε στην κάμερα της ΝΕΡΙΤ: «Τι να πω. Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να πούμε. Προσπαθήσαμε. Δώσαμε τον καλό μας εαυτό. Όταν φτάνεις στο σημείο να παίζεις ένα ματς στην ρώσικη ρουλέτα είναι καθαρά θέμα τύχης. Δεν ξέρω τι να πω. Προσπαθήσαμε. Είχαμε ευκαιρίες. Δεν τα καταφέραμε να σκοράρουμε και άλλο γκολ ενώ μπορούσαμε να το είχαμε κάνει στην παράταση.

Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε. Προσπαθήσαμε. Στο πρώτο μέρος το γκολ τους ήταν το μοναδικό σουτ που έκαναν. Προσπαθήσαμε και ισοφαρίσαμε με τον Σωκράτη. Μετά είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν τα καταφέραμε. Παίξαμε ως ομάδα. Τα δώσαμε όλα ως ομάδα. Χάσαμε ως ομάδα. Συνεχίζουμε. Για μένα και ο Φερνάντο Σάντος και ο Γιώργος Καραγκούνης είναι δύο μεγάλα κεφάλαια.

Ο προπονητής μας έδωσε επιτυχίες. Ο Γιώργος είναι ένας παίκτης που μαζί με τον Κατσουράνη είναι για μένα είναι οι κορυφαίοι της τελευταίας δεκαετίας για την Ελλάδα. Είναι κρίμα για τον «Κάρα» αλλά έφτασε η ηλικία να σταματήσει το ποδόσφαιρο. Εμείς συνεχίζουμε και με τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ομάδα και με άλλον προπονητή. Ο στόχος μας θα είναι να φέρουμε νέες επιτυχίες».