Ελεύθερος από τον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Ελεύθερος από τον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

Gazzetta team
Ελεύθερος από τον Ατρόμητο ο Παπαδόπουλος

bet365

Την λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο ανακοίνωσε ο Ατρόμητος, το απόγευμα της Πέμπτης...

Ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα επιθυμεί, είναι από την Πέμπτη το απόγευμα ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Ο διεθνής επιθετικός, συναντήθηκε στα γραφεία του Ατρόμητου με τον τεχνικό διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλο, με τον οποίο ήρθε σε συμφωνία για κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρώ. Από την πλευρά της η ΠΑΕ Ατρόμητος, ευχαρίστησε τον ποδοσφαιριστή και του ευχύθηκε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα