Ρεάλ-Κοεντράο μαζί μέχρι το 2019
Κόντρα σε κάθε δημοσίευμα και προγνωστικό που όλη τη χρονιά στην Ισπανία τον έθετε εκτός Ρεάλ, ο Φάμπιο Κοεντράο επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2019. Ενώ ο Τύπος τον έβλεπε ως αντάλλαγμα σε κάθε πιθανό μεταγραφικό στόχο των Μαδριλένων, ο Πορτογάλος υπέγραψε την παραμονή του στην ισπανική πρωτεύουσα για δύο περισσότερα χρόνια απ’ ότι προέβλεπε η αρχική συμφωνία (σ.σ.: το 2011 που αποκτήθηκε, υπέγραψε έως το 2017).
Με αυτή την επέκταση μάλιστα θα αυξηθεί το ετήσιο εισόδημα του που πλέον θα είναι τέσσερα εκατ. ευρώ. Με αυτό τον τρόπο μπαίνουν τέλος σε κάθε λογής σενάρια για την αριστερή πλευρά της ομάδας που με Κοεντράο και Μαρσέλο μένει ως έχει. Επισήμως η Ρεάλ δεν έχει ανακοινώσει τη συμφωνία, αλλά θεωρείται βέβαιο πως ο Πορτογάλος μπακ έχει ήδη υπογράψει εδώ και μέρες.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
