Τενοντίτιδα ο Κριστιάνο

Τενοντίτιδα ο Κριστιάνο

Τενοντίτιδα ο Κριστιάνο
O Kριστιάνο ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και η αγωνία του Μπέντο στο... κόκκινο. Ατομικό πρόγραμμα ο Ρονάλντο που είναι αμφίβολος για την πρεμιέρα με τη Γερμανία.

Για πρώτη φορά η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας παραδέχθηκε πως ο Κριστιάνο ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα του επιγονατιδικού στο αριστερό γόνατο. Ο σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα, ακολουθεί ειδική θεραπεία και... τρέχει να προλάβει την αναμέτρηση της 16ης Ιουνίου με τη Γερμανία, με τους Πορτογάλους να τονίζουν πως η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα